Autohuolto TETE, Lentolantie 12, 36220 Kangasala

Mobil Express & AD-Korjaamo Kangasala (Autohuolto TETE)

Mobil Express & AD-Korjaamo Kangasala (Autohuolto TETE)
Lentolantie 12Mobil Express ja AD-Korjaamo - Kangasala
36220, Kangasala (Lentola)

Puh. 03-379 0242

Aukioloajat: Ma-Pe 8.00-17.00

Päätoimiala: Autohuolto, autokorjaamo ja varaosat
Y-tunnus: 2052011-8
Alue: Lentola


Autohuolto TETE

Autohuolto TETE edustaa Kangasalan Lentolassa kahta eri ketjua (Mobil Express & AD Autokorjaamo) ja palvelee asiakkaitaan tarjoten monipuoliset autonhuoltoon, korjauksiin, varaosiin  liittyvät palvelut kuten mm. öljynvaihdot, vikadiagnostiikka, ohjaus/aurauskulmien säätö, ilmastointihuollot, renkaiden vaihdot ja tasapainotukset, jakohihnan vaihdot, akkuhuollot ja vaihdot. Meiltä myös Woikoski nestekaasut ja tekniset kaasut.

Tervetuloa edulliseen öljynvaihtopalveluun

Vaihdamme autosi öljyt ja suodattimet nopeasti ja vaivattomasti ilman ajanvarausta. Palvelemme luonnollisesti myös ajanvarausperiaatteella ja tarjoamme määräaikais- ja LongLife-öljynvaihdot sekä muut autonhuoltotyöt laadukkaasti, tehokkaasti ja AD-Korjaamon ammattitaidolla useimpiin ajoneuvoihin ja automerkkeihin.

Meille on helppo tulla - poikkea kysymään monipuolisia palveluitamme!

Soita 03-379 0242 ja varaa aika autosi huollolle tai poikkea myöskin ilman ajanvarausta!

Hakusanat: öljyhuolto Kangasala, Lentolan öljyhuolto, autohuolto Kangasala, autokorjaamo Kangasala,  autohuolto Lentola, autokorjaamo Lentola, määräaikaishuollot Kangasala,vikadiagnostiikka Kangasala, OBD Kangasala, Autohuolto TETE Kangasala, jakopäänhihnan vaihto Kangasala, autonvaraosat Kangasala, öljynvaihto Kangasala, AD-autokorjaamo Kangasala, renkaat Kangasala, renkaiden vaihto Kangasala, ilmastointihuollot Kangasala