Autohuolto TETE, Lentolantie 12, 36220 Kangasala

Mobil Express & AD-Korjaamo Kangasala (Autohuolto TETE)

Mobil Express & AD-Korjaamo Kangasala (Autohuolto TETE)
Lentolantie 12Mobil Express ja AD-Korjaamo - Kangasala
36220, Kangasala (Lentola)

Puh. 03-379 0242

Aukioloajat: Ma-Pe 8.00-17.00

Päätoimiala: Autohuolto, autokorjaamo ja varaosat
Y-tunnus: 2052011-8
Alue: Lentola


Autohuolto TETE

Autohuolto TETE edustaa Kangasalan Lentolassa kahta eri ketjua (Mobil Express & AD Autokorjaamo) ja palvelee asiakkaitaan tarjoten monipuoliset autonhuoltoon, korjauksiin, varaosiin  liittyvät palvelut kuten mm. öljynvaihdot, vikadiagnostiikka, ohjaus/aurauskulmien säätö, ilmastointihuollot, renkaiden vaihdot ja tasapainotukset, jakohihnan vaihdot, akkuhuollot ja vaihdot. Meiltä myös Woikoski nestekaasut ja tekniset kaasut.

Tervetuloa edulliseen öljynvaihtopalveluun

Vaihdamme autosi öljyt ja suodattimet nopeasti ja vaivattomasti ilman ajanvarausta. Palvelemme luonnollisesti myös ajanvarausperiaatteella ja tarjoamme määräaikais- ja LongLife-öljynvaihdot sekä muut autonhuoltotyöt laadukkaasti, tehokkaasti ja AD-Korjaamon ammattitaidolla useimpiin ajoneuvoihin ja automerkkeihin.

Meille on helppo tulla - poikkea kysymään monipuolisia palveluitamme!

Soita 03-379 0242 ja varaa aika autosi huollolle tai poikkea myöskin ilman ajanvarausta!

Hakusanat: öljyhuolto Kangasala, Lentolan öljyhuolto, autohuolto Kangasala, autokorjaamo Kangasala,  autohuolto Lentola, autokorjaamo Lentola, määräaikaishuollot Kangasala,vikadiagnostiikka Kangasala, OBD Kangasala, Autohuolto TETE Kangasala, jakopäänhihnan vaihto Kangasala, autonvaraosat Kangasala, öljynvaihto Kangasala, AD-autokorjaamo Kangasala, renkaat Kangasala, renkaiden vaihto Kangasala, ilmastointihuollot Kangasala

Fixus Kangasala, Kangasalantie 921, 36200 Kangasala (Pikonkangas, Suorama)

Kangasalan Autotarvike ja Autohuolto (Fixus)

Kangasalan Autotarvike, Autohuolto ja RengasmyyntiKangasalan Autotarvike - Autohuolto - Rengasmyynti
Fixus Kangasala (Teräskunto Oy)
Kangasalantie 921
36200 Kangasala (Pikonkangas, Suorama)

Alue: Pikonkangas
Y-tunnus: 0962628-8


Kangasalan Autohuolto
Puh. 03-379 0333
korjaamo@fixuskangasala.fi

Aukioloajat: Arkisin 8-17, la-su suljettu


Kangasalan Autotarvike
Puh. 03-377 1140
varaosat@fixuskangasala.fi

Aukioloajat: 8-18, la 9-14


Kangasalan Rengasmyynti
Puh. 03-377 3177
rengasmyynti@fixuskangasala.fi

Aukioloajat: Arkisin 8-17, la 9-14


Autohuolto, varaosat ja rengasmyynti

Meiltä saat merkillisin hyvää palvelua. Fixus Kangasala toimii Pikonkankaalla kuuluu valtakunnallisesti toimivaan Fixus-ketjuun. Saman katon löytyvät monipuoliset autohuoltopalvelut, autotarvikkeet ja varaosat sekä renkaiden myynti ja vaihto. Vahvuuksiamme ovat nykyaikaiset autonhuollon laitteet, huoltovälineet ja asiantuntevat asentajat.

Jopa 20.000 autovaraosaa heti hyllyssä

Fixus myymälämme tarjoaa monipuoliset tuotteet, palvelut ja varaosat - kaikkiin autoihin ja automerkkeihin. Auton varaosien myyntipiste palvelee sinua ripeästi ja tietysti meiltä löytyy heti jopa yli 20.000 erilaista autovaraosiin ja tarvikkeisiin liittyvää tuotetta - merkillisen edulliseen hintaan yhdessä joustavan palvelun kera.

Tilauksesta toimitus seuraavana päivänä

Jos jotain ei heti suoraan löydä kattavasta valikoimastamme, se saadaan helposti tilaamalla yhdessä päivässä ja lyhyellä toimitusajalla - kaikkiin automerkkeihin ja automalleihin.

Merkillisen hyvää autonhuoltopalvelua

Autokorjaamo-palvelumme huoltaa ammattitaidolla kaikenkokoiset ja ikäiset menopelit käyttäen tietysti merkillisen laadukkaita varaosia.

Kesä- ja talvirenkaat kaikkiin menopeleihin

Rengasmyyntimme palvelee ammattitaidolla ja meiltä saat tietysti alan johtavien rengastoimittajien kesä- ja talvirenkaat kaikenkokoisiin menopeleihin.

Tervetuloa Fixus Kangasalaan!

Ota yhteyttä Fixus Kangasalaan!

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  Tietoni saa tallentaa asiakasrekisteriin.
  Kyllä


  Hakusanat: autotarvikkeet Kangasala, autohuolto Pikonkangas, autohuolto Suorama, autokorjaamo Suorama, autokorjaamo Pikonkangas, autovaraosat Kangasala, renkaat Kangasala, renkaiden vaihto Kangasala, autohuolto Kangasala, autotarvike Kangasala, öljyn vaihto Kangasala, kesärenkaat Kangasala, talvirenkaat Kangasala, autokorjaamo Kangasala, akut Kangasala, auton akku Kangasala, pienkoneakut Kangasala, autokemikaalit Kangasala