Autokorjaamot ja huoltopalvelut

Autonhuoltopalveluita Kangasalan alueellaAutojen huoltoa Kangasala

Tervetuloa löytämään Kangasalan parhaat autokorjaamot, jotka tarjoavat sinulle monipuolisesti kaikki autonhuoltopalvelut, korjaukset, varaosat, renkaiden myynnin ja säilytyksen sekä paljon muita autonhuoltoalaan liittyviä palveluita.

Poikkea palveltavaksi tai soita ja varaa aika autosi seuraavalle huollolle, olipa sitten kyseessä renkaiden vaihto, perinteinen vuosittainen öljyjenvaihto tai muu vastaava niin pieni kuin suurempikin auton huoltoon ja korjaukseen sekä varaosiin liittyvä tarve tai huoltoon liittyvä toimenpide.

Etsitkö autokorjaamoa Suoraman, Pähkinäkallion, Lentolan tai Pikonkankaan alueelta. Kangasalan parhaat autokorjaamot toivottavat sinut tervetulleeksi! 


Autohuolto TETE, Lentolantie 12, 36220 Kangasala

Mobil Express & AD-Korjaamo Kangasala (Autohuolto TETE)

Mobil Express & AD-Korjaamo Kangasala (Autohuolto TETE)
Lentolantie 12Mobil Express ja AD-Korjaamo - Kangasala
36220, Kangasala (Lentola)

Puh. 03-379 0242

Aukioloajat: Ma-Pe 8.00-17.00

Päätoimiala: Autohuolto, autokorjaamo ja varaosat
Y-tunnus: 2052011-8
Alue: Lentola


Autohuolto TETE

Autohuolto TETE edustaa Kangasalan Lentolassa kahta eri ketjua (Mobil Express & AD Autokorjaamo) ja palvelee asiakkaitaan tarjoten monipuoliset autonhuoltoon, korjauksiin, varaosiin  liittyvät palvelut kuten mm. öljynvaihdot, vikadiagnostiikka, ohjaus/aurauskulmien säätö, ilmastointihuollot, renkaiden vaihdot ja tasapainotukset, jakohihnan vaihdot, akkuhuollot ja vaihdot. Meiltä myös Woikoski nestekaasut ja tekniset kaasut.

Tervetuloa edulliseen öljynvaihtopalveluun

Vaihdamme autosi öljyt ja suodattimet nopeasti ja vaivattomasti ilman ajanvarausta. Palvelemme luonnollisesti myös ajanvarausperiaatteella ja tarjoamme määräaikais- ja LongLife-öljynvaihdot sekä muut autonhuoltotyöt laadukkaasti, tehokkaasti ja AD-Korjaamon ammattitaidolla useimpiin ajoneuvoihin ja automerkkeihin.

Meille on helppo tulla - poikkea kysymään monipuolisia palveluitamme!

Soita 03-379 0242 ja varaa aika autosi huollolle tai poikkea myöskin ilman ajanvarausta!

Hakusanat: öljyhuolto Kangasala, Lentolan öljyhuolto, autohuolto Kangasala, autokorjaamo Kangasala,  autohuolto Lentola, autokorjaamo Lentola, määräaikaishuollot Kangasala,vikadiagnostiikka Kangasala, OBD Kangasala, Autohuolto TETE Kangasala, jakopäänhihnan vaihto Kangasala, autonvaraosat Kangasala, öljynvaihto Kangasala, AD-autokorjaamo Kangasala, renkaat Kangasala, renkaiden vaihto Kangasala, ilmastointihuollot Kangasala

Autofit/Euromaster, Artturintie 4, 36220 Kangasala (Suorama, Lentola)

Autofit Kangasala / Euromaster Kangasala

Autofit Kangasala / Euromaster Kangasala
(Kangasalan Rengas-AT Oy)
Artturintie 4
36220 Kangasala
Puh. 010 5677 499

Päätoimiala: Autonhuolto, varaosat, rengasliike ja renkaiden vähittäiskauppa
Y-tunnus: 2285978-0
Alue: Lentola, Suorama


Aukioloajat: Arkisin 8-17, lauantaisin auki sesonkiaikoina ja sop.mukaan
(sunnuntait ja arkipyhät suljettu)

Kausivaihtojen aikaan palvelemme myös lauantaisin. Sesonkiaikoina palvelemme myös normaaliaukioloaikoja pidempään. Soita ja sovi oma aikasi tai poikkea palveltavaksi.

Rengasasioissa varaa aikasi Euromasterin aikavarausjärjestelmästä!


Autohuolto ja rengasliike

Kangasalan Autofit ja Kangasalan Euromaster (Kangasalan Rengas AT-Oy) palvelevat monipuolisesti saman katon alla asiakkaitaan aivan Lahdentien ja Tampereen kupeessa Lentolan kauppakeskuksen ja Suoraman läheisyydessä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Tarjoamme kattavan, nopean palvelun kaikissa auton huoltoon ja korjauksiin sekä renkaisiin liittyvissä asioissa, olipa sitten kyseessä pienempi tai isompikin ajoneuvo tai kalusto.

Varaosat, huolto, renkaat ja vanteet

Meiltä edullisesti laadukkaat autonvaraosat, vanteet ja renkaat - johtavien rengasmerkkien ja varaosatoimittajien tuotemallistoista.

Soita 010 5677 499 ja varaa aika tai poikkea meille palveltavaksi. Tervetuloa!

Katso myös www.renkaatkangasala.fi ja autohuolto-kangasala.fi

Ota yhteyttä Autofit/Euromaster Kangasalaan!

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  Tietoni saa tallentaa asiakasrekisteriin.
  Kyllä

  Roskapostivarmistus:
  Syötä koodi (pienillä kirjaimilla) tyhjään kenttään

  captcha  Hakusanat: renkaat Kangasala, rengashuolto Kangasala, rengasliike Kangasala, alumiinivanteet Kangasala, vanteet Kangasala, öljynvaihto Kangasala, renkaiden vaihto Kangasala, Michelin renkaat Kangasala, aurauskulmien säätö Kangasala, pyöräkulmien säätö Kangasala, ohjauskulmien säätö Kangasala, kesärenkaat Kangasala, talvirenkaat Kangasala, Kumho renkaat, Goodyear renkaat, Continental renkaat, autokorjaamo ja autohuolto Kangasala, autohuolto Lentola, autohuolto Suorama

  Fixus Kangasala, Kangasalantie 921, 36200 Kangasala (Pikonkangas, Suorama)

  Kangasalan Autotarvike ja Autohuolto (Fixus)

  Kangasalan Autotarvike, Autohuolto ja RengasmyyntiKangasalan Autotarvike - Autohuolto - Rengasmyynti
  Fixus Kangasala (Teräskunto Oy)
  Kangasalantie 921
  36200 Kangasala (Pikonkangas, Suorama)

  Alue: Pikonkangas
  Y-tunnus: 0962628-8


  Kangasalan Autohuolto
  Puh. 03-379 0333
  korjaamo@fixuskangasala.fi

  Aukioloajat: Arkisin 8-17, la-su suljettu


  Kangasalan Autotarvike
  Puh. 03-377 1140
  varaosat@fixuskangasala.fi

  Aukioloajat: 8-18, la 9-14


  Kangasalan Rengasmyynti
  Puh. 03-377 3177
  rengasmyynti@fixuskangasala.fi

  Aukioloajat: Arkisin 8-17, la 9-14


  Autohuolto, varaosat ja rengasmyynti

  Meiltä saat merkillisin hyvää palvelua. Fixus Kangasala toimii Pikonkankaalla kuuluu valtakunnallisesti toimivaan Fixus-ketjuun. Saman katon löytyvät monipuoliset autohuoltopalvelut, autotarvikkeet ja varaosat sekä renkaiden myynti ja vaihto. Vahvuuksiamme ovat nykyaikaiset autonhuollon laitteet, huoltovälineet ja asiantuntevat asentajat.

  Jopa 20.000 autovaraosaa heti hyllyssä

  Fixus myymälämme tarjoaa monipuoliset tuotteet, palvelut ja varaosat - kaikkiin autoihin ja automerkkeihin. Auton varaosien myyntipiste palvelee sinua ripeästi ja tietysti meiltä löytyy heti jopa yli 20.000 erilaista autovaraosiin ja tarvikkeisiin liittyvää tuotetta - merkillisen edulliseen hintaan yhdessä joustavan palvelun kera.

  Tilauksesta toimitus seuraavana päivänä

  Jos jotain ei heti suoraan löydä kattavasta valikoimastamme, se saadaan helposti tilaamalla yhdessä päivässä ja lyhyellä toimitusajalla - kaikkiin automerkkeihin ja automalleihin.

  Merkillisen hyvää autonhuoltopalvelua

  Autokorjaamo-palvelumme huoltaa ammattitaidolla kaikenkokoiset ja ikäiset menopelit käyttäen tietysti merkillisen laadukkaita varaosia.

  Kesä- ja talvirenkaat kaikkiin menopeleihin

  Rengasmyyntimme palvelee ammattitaidolla ja meiltä saat tietysti alan johtavien rengastoimittajien kesä- ja talvirenkaat kaikenkokoisiin menopeleihin.

  Tervetuloa Fixus Kangasalaan!

  Ota yhteyttä Fixus Kangasalaan!

   Nimi (pakollinen)

   Sähköposti (pakollinen)

   Aihe

   Viesti

   Tietoni saa tallentaa asiakasrekisteriin.
   Kyllä


   Hakusanat: autotarvikkeet Kangasala, autohuolto Pikonkangas, autohuolto Suorama, autokorjaamo Suorama, autokorjaamo Pikonkangas, autovaraosat Kangasala, renkaat Kangasala, renkaiden vaihto Kangasala, autohuolto Kangasala, autotarvike Kangasala, öljyn vaihto Kangasala, kesärenkaat Kangasala, talvirenkaat Kangasala, autokorjaamo Kangasala, akut Kangasala, auton akku Kangasala, pienkoneakut Kangasala, autokemikaalit Kangasala